סוגי הקירור

סוגי הקירור

סוגי הקירור

בתי הקירור של קר-פרי מציעים את כל טווח סוגי הקירור – קירור, אחסנה יבשה, הקפאה והקפאה עמוקה, לכל סוגי המזון והסחורות:

קירור
אחסנה בטמפרטורה של 3-5 מעלות, המיועדת לרוב לאחסון ירקות טריים, פירות הדר, פירות נשירים, תוצרת חלב טריה וכן מוצרים פרמצבטיים.
הקפאה
אחסנה בטמפרטורה של 18- מעלות, המיועדת למוצרי מזון – בשר, דגים, עופות, פירות וירקות קפואים, מאפים,
תרכיזים, מוצרים פרמצבטיים ומוצרים לתעשייה הביטחונית.

הקפאה עמוקה
אחסנה בטמפרטורה של 28- מעלות, של מוצרי מזון כגון גלידות, מוצרים פרמצבטיים ומוצרי מהתעשייה הביטחונית.
בכל סוגי הקירור, אנו מספקים ניטור מדוייק של הטמפרטורות, ומבטיחים הקפדה על רמת הקירור
ושינויים מינימליים בטמפרטורה זו, להבטחת איכותם של מוצרים רגישים במיוחד – כולל עמידה בתנאים הנדרשים למוצרים רגישים כגון גלידה.

לבדיקת שטחים זמינים וליצירת קשר >>